Weerbericht:
Vannacht opklaringen, vooral morgen overdag enkele buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Drugs en vals geld gevonden in schuur Vlissingen

Toegevoegd: 03-01-2020, 21.15 uur - Update: 04-01-2020, 10.22 uur
Enkele van de aangetroffen goederen in Vlissingen.
Enkele van de aangetroffen goederen in Vlissingen.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Tim Koster

VLISSINGEN - De politie heeft vrijdagmiddag in Vlissingen onder andere verschillende soorten drugs en vals geld gevonden in een schuur.

De inval werd gedaan in een schuur aan de Hercules Segherslaan na een anonieme melding. Het Openbaar Ministerie oordeelde dat er voldoende bewijs was om een onderzoek in te stellen waarop agenten de inval hebben gedaan. In de schuur lagen harddrugs en ander materiaal. Het gaat om ruim 100 gram heroïne, 11 gram cocaïne, 750 gram versnijdingsmiddelen, een stroomstootwapen en armaturen, assimilatielampen, transformatoren en een gestolen snorfiets.

De eigenaar van de snorfiets is inmiddels geïnformeerd. De politie hield een 23-jarige verdachte uit Vlissingen in de woning aan voor nader onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mijn mening (5-1-2020 om 20:07)
Haal dat klote volk maar van de straat! drugs is een formule voor ellende. Ik zou tegen die lui willen zeggen, geef het aan je eigen kinderen!
Multi culti (4-1-2020 om 13:13)
Vlissingen was in de WIC tijd al een van de grootste drugsimporteurs van die tijd dus dit is dan cultuur. Doe eesrst maar wat aan die totaal geaccepteerde cult dat dit allemaal maar normaal is dat er scheepsladingen vol drug door nederland verscheept worden.