Weerbericht:
Bewolkt, op de meeste plaatsen droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Middelbrand woning Boeiertweg Hoedekenskerke

Toegevoegd: 04-01-2020, 01.29 uur - Update: 04-01-2020, 03.34 uur
Door: Roland de Jong

HOEDEKENSKERKE - In een woning aan de Boeiertweg in Hoedekenskerke is vannacht brand uitgebroken. De brandweer heeft opgeschaald naar middelbrand.


De brand werd rond 00.25 uur ontdekt en gemeld als een schoorsteenbrand. Om 00.55 uur werd formeel het nader bericht 'middelbrand' gegeven. Na de melding werden echter direct al de blusvoertuigen van Baarland en 's-Gravenpolder en de ladderwagen uit Goes opgeroepen. Alle drie de voertuigen zijn ter plaatse geweest.

De Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) laat weten dat de brand onder het dak van de woning zit. Er is bij de brand enige tijd rook vrijgekomen. De brandweer is momenteel aan het onderzoeken waar de brand nog woedt. Een deel van de dakpannen is verwijderd om de brand goed te kunnen blussen. De brandweer heeft met behulp van de ladderwagen het schoorsteenkanaal geveegd met behulp van een ramoneur.

De bewoners van het huis konden zich op tijd in veiligheid brengen. Er is niemand gewond geraakt. Een coördinator van Stichting Salvage is ter plekke gevraagd om de bewoners te helpen bij het afhandelen van de schade. Om 03.00 uur kon het sein brand meester gegeven worden.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren