Weerbericht:
Wisselvallig, in het zuidwesten later op de dag veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto van de dijk bij 's-Heerenhoek

Toegevoegd: 04-01-2020, 09.10 uur
Door: Tim Koster

'S-HEERENHOEK - Een automobiliste is zaterdagmorgen op de Bernhardweg Midden met haar auto onderaan de dijk terecht gekomen.


Het eenzijdige ongeval gebeurde rond 07.35 uur. De vrouw reed over de Bernhardweg Midden in de richting van de 's-Heerenhoeksedijk. In een bocht kwam ze met haar voertuig in de berm terecht waarna ze de controle over haar voertuig verloor. De auto schoot naar de andere kant van de weg waar het de dijk af rolde. Onderaan de dijk kwam het voertuig op zijn zijkant tot stilstand. 

Meerdere eenheden van de brandweer, de politie en de ambulancedienst werden met spoed opgeroepen. Eenmaal ter plaatse bleek het ongeluk gelukkig mee te vallen en kon het afgehandeld worden met één blusvoertuig van de brandweer en één ambulance. Met behulp van de brandweer kon de vrouw de auto zelfstandig verlaten en naar de ambulance lopen. De vrouw is ter plekke nagekeken maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Bergingsbedrijf De Moor heeft is ter plekke gekomen en heeft het voertuig getakeld.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (4-1-2020 om 12:40)
Als je 60 km per uur rijd dan zal je niet heel snel onder aan de dijk staan,ingezien dat sommige denken dat Zeeland een vliegenveld is en dat ze dan maar mogen vliegen ,dan zullen er nog vele van de landingsbaan of er naast gaan. Dus zolang ze blijven vliegen dan draaien andere burgers voor één deel van van de kosten op.