Weerbericht:
Vannacht opklaringen, vooral morgen overdag enkele buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Gestolen fiets te koop aangeboden

Toegevoegd: 04-01-2020, 09.34 uur
Gestolen fiets te koop aangeboden
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

MIDDELBURG - De vrouw van wie haar fiets gestolen was is deze zelf weer op het spoor gekomen via een Facebook advertentie.

De fiets van de vrouw werd vorige week gestolen. Via Instagram laat Politieteam Oosterscheldebekken weten dat de vrouw de fiets daarna op een advertentie voorbij had zien komen. ‘’Dankzij haar speurwerk konden wij als politie de fiets in beslag nemen’’.

De politie heeft de zaak nog in onderzoek. Of er iemand voor de diefstal of heling is aangehouden, is niet bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Schipper (4-1-2020 om 23:43)
Zucht.... de beste stuurlui zijn te vinden op hvzeeland....
Jan (4-1-2020 om 21:16)
Dankzij goed recherche werk van de politie is de fiets terug, Nee dus. Je moet zelf maar gaan zoeken naar je fiets. Net als de gestolen telefoons die de eigenaren via een app wisten op te sporen.
Mijn mening (4-1-2020 om 19:02)
Het is hier al een blote voeten land, met harde hand ingrijper en dat gespuis wat niet van andermans spullen af kan blijven aanpakken. Voorbeelden stellen!!!
Lezer (4-1-2020 om 17:50)
Wat goed van het Politieteam... Helaas is het Politieteam zelf die mijn gestolen fiets hebben verkocht omdat ik niet wist van een eerdere kijkavond. Gewoon mijn fiets vinden en door schuiven naar een opkoper. Dus wie is er nu de dief ?
P (4-1-2020 om 17:15)
Mag dat dan weer wel zo voor eigen rechtertje spelen en dieven opsporen. Is toch werk afpakken van de mensen die hun werk niet doen. Criminaliteit daalt omdat er geen één meer gepakt wordt door de bureau zittende agenten.
PeperenZout (4-1-2020 om 14:41)
Je kunt hem beter zelf terugnemen, nu staat hij bij de politie, kun jij niet onderbouwen dat ie van jou is en de nieuwe eigenaar ook niet van hem, van wie is hij dan? Er zijn geen verliezers