Weerbericht:
Zwaar bewolkt, lokaal zon. Morgen af en toe regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Traumahelikopter voor melding Middelburg

Toegevoegd: 04-01-2020, 18.09 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Diverse hulpverleners zijn zaterdag aan het einde van de middag toegesneld na een melding van een medische noodsituatie in de HEMA in Middelburg.


In het warenhuis aan de Lange Delft in het centrum van de stad had iemand rond 16.25 uur dringend medische zorg nodig. Na de melding werden twee ambulances met spoed ter plekke gestuurd. Ook de Rotterdamse traumahelikopter en een motoragent van de politie werden naar het winkelpand gestuurd.

De traumahelikopter landde bij de voormalige bouwput op de hoek van de Zuidsingel en de Korte Noordstraat. Het traumateam spoedde zich vervolgens naar de incidentlocatie. Het slachtoffer is daarna onder begeleiding van de trauma-arts naar het Erasmusziekenhuis in Rotterdam gebracht.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750