Weerbericht:
Zonnig en droog nazomerweer
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 15 km

Snelheidscontroles in Terneuzen na klachten

Toegevoegd: 05-01-2020, 04.44 uur
Snelheidscontroles in Terneuzen na klachten
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

TERNEUZEN - De politie heeft zaterdagavond meerdere snelheidscontroles gehouden in Terneuzen naar aanleiding van klachten van omwonenden.


Op de Guido Gezellestraat zijn in totaal acht bekeuringen uitgeschreven. Waar 50 kilometer per uur is toegestaan zijn vier bestuurders bekeurd voor een overschrijding van de maximumsnelheid met meer dan 20 kilometer per uur. Drie bestuurders voor een overschrijding van meer dan 30 kilometer per uur en één bestuurder die meer dan 40 kilometer per uur te hard reed. Een andere bestuurder moet zich tegenover de rechter verantwoorden voor het rijden zonder rijbewijs.

Ook is er gecontroleerd op de Mr. F.J. Haarmanweg. Hier reden vier bestuurders met een snelheid van meer dan 20 kilometer per uur boven de maximale toegestane snelheid van 50 kilometer per uur. Alle vier de bestuurders hebben een bekeuring gekregen. Ook is er een bestuurder bekeurd voor het niet kunnen tonen van een geldig rijbewijs op eerste vordering.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (9-1-2020 om 00:07)
@Chauffeur; uw reactie getuigd van geen verstand, als je de naam "Chauffeur" waardig wil zijn dan zou je achter mijn opmerkingen staan i.p.v deze reactie. Dit houdt dan waarschijnlijk in dat je zelf nergens richting aangeeft (niet zeuren) en de telefoon achter het stuur ook ok vind.
Chauffeur (8-1-2020 om 06:05)
@antigsm. Zeurpiet
Piet Cijsouw (6-1-2020 om 18:36)
iets minder gestrest achter het stuur zitten en een ander ook de gelegenheid geven om ontspannen auto te rijden. Het met andere dingen bezig zijn is verwerpelijk
Dagelijkse fietser (6-1-2020 om 16:28)
En op het sluizencomplex? Daar wordt ook nog steeds veel te hard gereden en autobestuurders zien zo de fietsers regelmatig te laat. Laatste 3 maanden heb ik wel vaak controle gehad op fietslampjes, heel goed!
AntiGSM (5-1-2020 om 23:48)
Ok, dat is dan ook weer gebeurd naar aanleiding van klachten van bewoners. Heb ik er ook nog 1 en al jaren: wanneer gaan we eens bekeuren voor geen richting aangeven in het verkeer? En niet alleen een keer bij een rotonde bij Dow maar gewoon algemeen OVERAL??? Levensgevaarlijk, asociaal en verschrikkelijk hinderlijk. En doe dan nog gelijk al die smartphonetokkies even mee die zitten te prutsen achter het stuur.