Weerbericht:
Vannacht opklaringen, vooral morgen overdag enkele buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Inbreker op heterdaad betrapt in winkel Goes

Toegevoegd: 06-01-2020, 09.56 uur
De politie heeft één verdachte aangehouden.
De politie heeft één verdachte aangehouden.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Tim Koster

GOES - De politie heeft vannacht in Goes een inbreker aangehouden nadat ze hem op heterdaad betrapt hadden in een winkel.

Afgelopen nacht kreeg de politie in Goes een melding van een inbraakalarm bij de Kruidvat aan de Ganzepoortstraat. Meerdere eenheden van de politie gingen met spoed ter plaatse. De verdachte was op dat moment nog in de winkel en kon op heterdaad aangehouden worden. De dienstdoende hondengeleider heeft het pand nog verder doorzocht maar niemand meer aangetroffen. Wel vond de diensthond nog een rugzak met inbrekerswerktuig.

De aangehouden verdachte is overgebracht naar een politiecellencomplex waar hij in de loop van de dag gehoord zal worden. De goederen welke de verdachte probeerde weg te nemen zijn in beslag genomen en teruggegeven aan de rechtmatige eigenaar.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter Quest (7-1-2020 om 13:26)
En hij is vandaag na verhoor weer naar huis gestuurd. Had je die vent een klap gegeven dan was je zwaarder aangepakt.
Wim (6-1-2020 om 18:57)
Wat een waaghals om zo in te breken in je eentje maar gelukkig gepakt,begin al vroeg in het nieuwe jaar, weer goed gedaan politie zo je ziet wij kunnen zulke mensen niet missen.
AD. (6-1-2020 om 12:57)
Allemaal leuk maar die loopt vanavond weer op straat en gaat weer verder.
k (6-1-2020 om 10:20)
ha inbreken bij de kruidvat, wat had hij nodig dan? een pakje condooms ofzo?