Weerbericht:
Perioden met zon, geringe kans op een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Letsel bij botsing verkeerslichten Zierikzee

Toegevoegd: 06-01-2020, 18.55 uur
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - Bij een botsing tussen twee auto's bij Zierikzee is maandag aan het einde van de middag iemand gewond geraakt.


Bij de verkeerslichten op de kruising van de Weg naar de Val en de Julianastraat kwamen rond 17.30 uur een busje en een personenauto met elkaar in botsing. Er ontstond flink wat schade en ook raakte één van de betrokkenen gewond. Voor hem/haar werd een ambulanceteam opgeroepen. De gewonde is naar een ziekenhuis gebracht.

Bergingsbedrijf Ista kwam met twee wagens ter plekke om de betrokken voertuigen te takelen. Het ongeluk zorgde voor enige overlast voor het overige verkeer. Rond 18.30 uur kon de weg weer worden vrijgegeven.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren