Weerbericht:
Wisselend bewolkt en lokaal een lichte bui. Vrijdag droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Container valt op personenauto bij viaduct

Toegevoegd: 07-12-2006, 22.35 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

BORSSELE - Op het viaduct over de Westerscheldetunnelweg bij Borssele is donderdagmiddag een met hout gevulde container op een personenauto terecht gekomen.


Het ongeluk gebeurde rond 16.00 uur 's middags toen de bestuurder van een vrachtwagen door de bocht het viaduct opreed. De bak belandde tegen de zijkant van de auto. Doordat de container open was, belandde een groot gedeelte van de inhoud op het wegdek.

De bestuurder van de auto raakte niet bekneld. Wel moest hij per ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht. De chauffeur van de vrachtwagen raakte niet gewond. De politie zette de omgeving tijdelijk af.

Bergingsbedrijven hebben de auto en de container geborgen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren