Vermoedelijke drugsdealer rijdt onder invloed

Toegevoegd: 07-01-2020, 13.50 uur

Vermoedelijke drugsdealer rijdt onder invloed
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft maandagavond op de Oosterscheldestraat in Middelburg een automobilist aangehouden die drugs bij zich had. Ook in zijn woning werd drugs aangetroffen. De politie verdenkt hem van drugsdealen.

De 24-jarige Middelburger werd rond middernachtgecontroleerd. Omdat hij sloom reageerde en bloeddoorlopen ogen had, werd een speekseltest afgenomen. De test gaf aan dat de man drugs had gebruikt. Daarom werd hem gevraagd mee te werken aan een bloedproef, maar hij weigerde. De man werkte wel mee aan een ademtest. Hieruit bleek dat hij vermoedelijk ook te veel alcohol had gedronken.

De Middelburger bleek drugs bij zich te hebben. Deze werden in beslag genomen. Ook andere spullen werden in beslag genomen. Vanwege de ontstane verdenking van drugsdealen werd ook de woning van de man doorzocht. Hierin werd ook de nodige drugs gevonden. Ook deze drugs werden in beslag genomen.

De man zelf werd aangehouden en voor verder onderzoek en verhoor naar een politiecellencomplex gebracht. Hij zit nog vast en moet het voorlopig overigens zonder rijbewijs doen. Dit werd door de agenten ter plaatse ingenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750