Weerbericht:
Perioden met zon, woensdag zomers warm
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Grote drugsvondst in woning Middelburg

Toegevoegd: 08-01-2020, 16.52 uur
Grote drugsvondst in woning Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - In een woning aan de Segeersweg in Middelburg hebben agenten grote hoeveelheden drugs gevonden. Ze namen enkele duizenden pillen, een paar kilo MDMA-kristallen en apparatuur om harddrugs te bewerken.

Het begon allemaal zondag 5 januari rond 01.40 uur op de Vlasmarkt in Middelburg. Er kwam bij de politie een melding binnen van een man en een vrouw die daar ruzie met elkaar zouden hebben. Omdat de man zich niet kon legitimeren werd hij gefouilleerd, hij bleek drugs bij zich te hebben en werd aangehouden. Er werd besloten om ook de woning van de 28-jarige man te doorzoeken. Daarbij werden drugs en drugsgerelateerde zaken gevonden en in beslag genomen. De 28-jarige bewoonster is daarbij ook aangehouden. Beide zijn ingesloten.

Gisteren is een derde verdachte opgepakt , een 25-jarige man uit Oostkapelle. Hij is na verhoor in vrijheid gesteld. De overige verdachten zitten nog vast. De recherche doet verder onderzoek naar de zaak.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (9-1-2020 om 06:33)
Geweldig nieuws, pak ze allemaal maar op.
zeeuw (8-1-2020 om 20:35)
mooi werk compliment
Mijn mening (8-1-2020 om 20:14)
Top!