Weerbericht:
Zwaar bewolkt en enkele buien, morgen regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Kop-staartbotsing drie voertuigen A58 Goes

Toegevoegd: 09-01-2020, 13.45 uur
Het ongeluk op de A58 bij Goes. Berginsbedrijf De Moor heeft de drie voertuigen weggesleept.
Het ongeluk op de A58 bij Goes.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Tim Koster

GOES - Op de A58 ter hoogte van Goes heeft donderdagochtend een kop-staartbotsing plaatsgevonden met ten minste drie voertuigen.


Het ongeval gebeurde rond 08.30 uur op de rijbaan richting knooppunt De Poel. Na het nemen van de afslag moest de bestuurder van een personenauto afremmen voor een file. De bestuurder van het voertuig daarachter zag dit te laat en botste, ondanks nog geremd te hebben, op het voertuig voor hem. Ook een derde bestuurder overkwam hetzelfde en botste met zijn voertuig op zijn voorligger.

Een ambulance werd ter plekke gestuurd om één van de inzittende na te kijken. Bergingsbedrijf De Moor heeft alle drie de voertuigen weggesleept.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750