Weerbericht:
Zonnig en droog weekeinde
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Vier verdachten opgepakt voor overval

Toegevoegd: 09-01-2020, 14.44 uur
Vier verdachten opgepakt voor overval
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De politie heeft afgelopen zondag twee mannen en een vrouw aangehouden na een gewapende woningoverval aan de Gortstraat in Middelburg. Dat is vandaag bekend gemaakt.

Een 24-jarige man uit Den Haag was het slachtoffer van de overval. Hij moest kostbaarheden afgeven. De man was bij de 19-jarige bewoonster op bezoek toen twee mannen haar kamer binnendrongen en het slachtoffer beroofden. Daarbij werd gedreigd met een vuurwapen. De politie werd gewaarschuwd en agenten begonnen een onderzoek.

 In de loop van de avond zijn in Terneuzen twee mannen (42 en 32 jaar oud), aangehouden. De kamerbewoonster is ook aangehouden, wat haar rol in het geheel is geweest wordt onderzocht. Een derde mannelijke verdachte werd maandag in Terneuzen aangehouden. Alle verdachten zitten nog vast.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (9-1-2020 om 16:07)
Laat ze voorlopig maar vastzitten. Dit soort hoort niet in de samenleving.