Weerbericht:
Perioden met zon, woensdag zomers warm
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Man opgepakt voor drugshandel Vlissingen

Toegevoegd: 09-01-2020, 14.58 uur
Alle verdovende middelen zijn in beslag genomen en er is proces-verbaal opgemaakt.
Alle verdovende middelen zijn in beslag genomen en er is proces-verbaal opgemaakt.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De politie heeft afgelopen nacht een 23-jarige Vlissinger opgepakt die een grote hoeveelheid drugs bij zich had. Hij wordt verdacht van drugshandel.

De man ging er met zijn auto vandoor toen hij werd gespot door de politie op de Industrieweg in Vlissingen. Vervolgens doofde hij zijn verlichting om zo uit het zicht van de agenten te blijven. Helaas had dit geen effect er werd de bestuurder onderworpen aan een grondige controle.

In het totaal werden er 8 ponypacks cocaïne, 6 gripszakjes heroïne en 2 blokjes hasj gevonden. Daarnaast had de man contact geld bij zich en twee telefoons.

Hij is vervolgens aangehouden als verdachte van handel in harddrugs en is voor onderzoek naar een cellencomplex gebracht. Alle verdovende middelen zijn in beslag genomen en er is proces-verbaal opgemaakt.

 

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lezer Goes (10-1-2020 om 20:04)
Opsluiten die dealers, er lopen al genoeg verslaafden rond. Alle drugsrommel verbannen uit dit land. Softdrugs noemen ze het, er is niets verslavender, zie ze lopen die junkies, we kunnen ze missen als kiespijn.
Kees Sloot (9-1-2020 om 16:09)
Kunnen we nu eindelijk gewoon eens drugs gaan legaliseren. Het drugsbeleid is toch failliet? In het volgende artikel staa thet allemaal op een rijtje wat de verschillende partijen willen en als ik dit artikel volgen en hier staat dat een meerderheid voor legalisatie is. https://researchchempro.nl/2019/12/drugsbeleid-waar-kies-jij-voor/ Nu laten we eens ophouden mensen op te sluiten en beginnen met geld verdienen (door belasting op de drugs). Zelfs Maarten van Rossum I(toch redelijk rechtse rakker lijkt me) is tegenwoordig gewoon voor legalisatie van drugs. https://www.maartenonline.nl/nl/artikel/51099/waarom-de-war-on-drugs-mislukt-is.html
Mijnmening (9-1-2020 om 15:53)
Zeer goed werk van de politie! Zou zeggen, blijf het aanpakken! En surveilleren in die omstreken.
zeeuw (9-1-2020 om 15:44)
ik neem aan ook z.n geld
Grote vangst (fake news) (9-1-2020 om 15:43)
Een grote hoeveelheid ? Hoe staat te vangst, grammen, nog geen onsje tegenover de containers vol kilgrammen, tonnen drugs die in Vlissingen aan wal komen ? Dweilen met de kraan open is niet spreekwoordelijk.
JFK (9-1-2020 om 15:26)
30 jaar opsluiten!