Weerbericht:
Wisselvallig, ook geregeld zon, in het zuidwesten vooral zaterdag veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Meerdere gewonden bij ongeval A58 Rilland

Toegevoegd: 09-01-2020, 17.56 uur
Door: Tim Koster

RILLAND - Op de A58 ter hoogte van Rilland zijn donderdag aan het einde van de middag meerdere personen gewond geraakt bij een verkeersongeval.


Het ongeval op de snelweg gebeurde rond 17.15 uur op de rijbaan in de richting van Goes ter hoogte van de afrit Rilland. Een personenauto raakte door nog onbekende oorzaak van de weg. Het voertuig kwam in de bossages tot stilstand. Drie ambulances en de brandweer van Rilland zijn met spoed ter plekke gekomen. Het ambulancepersoneel heeft ten minste twee personen behandeld.

Drie hondjes die ook in het voertuig zaten zijn opgevangen door omstanders. Het verkeer ondervind weinig hinder van het ongeval en kan passeren via de vluchtstrook.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750