Weerbericht:
Zonnig en droog weekeinde, in het zuiden zomers warm
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Wapens slachtoffer Rilland in beslag genomen

Toegevoegd: 09-01-2020, 19.28 uur
De hulpdiensten in Rilland na het ongeluk.
De hulpdiensten in Rilland na het ongeluk.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De afdeling Korpscheftaken van de politie heeft uit voorzorg twee wapens in beslag  genomen van het slachtoffer dat gisteren gewond raakte bij een schietongeluk in Rilland.


Het wapen van de 52-jarige Middelburger ontplofte op de schietbaan aan de Grensweg. Meerdere ambulances en een traumahelikopter werden opgeroepen. De man is vervolgens naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht.

De man was lid van een schietvereniging. De politie doet nog onderzoek naar het voorval. Uit voorzorg zijn er twee wapens uit de woning van de man gehaald waarvoor een wapenvergunning nodig is. Later wordt bekeken of het slachtoffer zijn wapenvergunning mag houden.

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750