Weerbericht:
Perioden met zon, woensdag zomers warm
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Vrouw met auto van de weg bij Hulst

Toegevoegd: 11-01-2020, 09.57 uur
De oorzaak van het ongeluk is onduidelijk. De vrouw had geen alcohol gedronken.
De oorzaak van het ongeluk is onduidelijk. De vrouw had geen alcohol gedronken.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Roland de Jong

HULST - Bij Hulst is vrijdagavond een personenauto van de weg geraakt. De bestuurster van het voertuig liep slechts licht letsel op.

Het ongeluk gebeurde rond 19.30. Volgens de politie reed de vrouw, een 22-jarige inwoonster van Rotterdam, met haar voertuig over de Rondweg Hulst (N290) en belandde ze via de sloot op de Parallelweg West. Een getuige stopte om de vrouw te helpen.

De automobiliste liep voor zover bekend geen ernstig letsel op maar heeft zich wel onder doktersbehandeling laten stellen bij de huisartsenpost (HAP). In de tussentijd namen agenten een blaastest af maar de vrouw had geen alcohol gedronken. De oorzaak van het ongeluk is niet bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750