Weerbericht:
Vrij zonnig en tropisch warm, morgen meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 9 km

Dronken man rijdt met auto in sloot

Toegevoegd: 11-01-2020, 10.17 uur
Het rijbewijs van de automobilist is ingenomen.
Het rijbewijs van de automobilist is ingenomen.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Roland de Jong

OSSENISSE - De politie heeft vrijdagavond het rijbewijs ingenomen van een automobilist die bij Ossenisse met zijn voertuig in een sloot was beland. Hij reed onder invloed.


Een getuige zag de auto rond 20.30 uur in de sloot liggen bij de Langeweg. Nadat agenten ter plekke waren gegaan, kregen zij al snel het vermoeden dat er wel eens alcohol in het spel kon zijn. De bestuurder van de auto moest op straat een blaastest doen. Hieruit bleek inderdaad dat hij had gedronken en dus werd de 62-jarige man uit Kloosterzande meegenomen naar het bureau voor een ademanalyse.

Uit de ademanalyse bleek dat de Zeeuws-Vlaming drie keer zoveel had gedronken als is toegestaan en dus moest hij ter plekke zijn rijbewijs inleveren. De Officier van Justitie neemt te zijner tijd een beslissing over de verdere afhandeling van de zaak.

De auto van de man is door een takelbedrijf uit de sloot gesleept. Het Waterschap Scheldestromen is in kennis gesteld en gaat onderzoeken of er (ernstige) schade is ontstaan als gevolg van het eenzijdig ongeval.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750