Weerbericht:
Eerst af en toe regen, vrijdag perioden met zon, in het zuiden een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto te water Jim Morrispad Goes

Toegevoegd: 11-01-2020, 12.08 uur - Update: 12-01-2020, 09.32 uur
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Langs het Jim Morrispad in Goes is zaterdagmorgen een personenauto te water geraakt. De bestuurder kon snel uit het water komen, maar raakte wel gewond.


Het eenzijdige ongeval vond rond 11.50 uur plaats ter hoogte van de Beukenstraat. Door nog onbekende oorzaak reed de man met zijn auto het water in. De brandweer rukte uit met onder andere duikers. Een woordvoerder van de Veiligheidsregio liet al snel weten dat de man uit de auto was en op de kant stond. Een omstanders was hem namelijk te hulp geschoten. De duikers van de brandweer zijn dan ook niet meer ingezet.

Een toegesnelde ambulance heeft eerste hulp verleend aan het slachtoffer. Deze is vervolgens met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Over zijn toestand is verder niks bekend. Bergingsbedrijf De Moor kwam ter plaatse om de auto uit het water te takelen. Onder het toeziend oog van zeker 50 omstanders werd het voertuig rond 13.45 op de bergingsauto getakeld.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joris (11-1-2020 om 12:57)
De watergang loopt daar niet eens vlak langs de rijbaan. De titel 'Groot licht van Goes' gaat deze meneer niet gauw in de wacht slepen. Het verkeer in Goes is een stukje veiliger zolang iemand die zo slecht zijn voertuig beheerst even niet rijd. Hopelijk wordt de rijvaardigheid van de automobilist kritisch bekeken door de verantwoordelijke instanties.