Weerbericht:
Perioden met zon, geringe kans op een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto te water Jim Morrispad Goes

Toegevoegd: 11-01-2020, 12.08 uur - Update: 12-01-2020, 09.32 uur
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Langs het Jim Morrispad in Goes is zaterdagmorgen een personenauto te water geraakt. De bestuurder kon snel uit het water komen, maar raakte wel gewond.


Het eenzijdige ongeval vond rond 11.50 uur plaats ter hoogte van de Beukenstraat. Door nog onbekende oorzaak reed de man met zijn auto het water in. De brandweer rukte uit met onder andere duikers. Een woordvoerder van de Veiligheidsregio liet al snel weten dat de man uit de auto was en op de kant stond. Een omstanders was hem namelijk te hulp geschoten. De duikers van de brandweer zijn dan ook niet meer ingezet.

Een toegesnelde ambulance heeft eerste hulp verleend aan het slachtoffer. Deze is vervolgens met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Over zijn toestand is verder niks bekend. Bergingsbedrijf De Moor kwam ter plaatse om de auto uit het water te takelen. Onder het toeziend oog van zeker 50 omstanders werd het voertuig rond 13.45 op de bergingsauto getakeld.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
René (12-1-2020 om 17:53)
De betreffende watergang ligt inderdaad niet vlak langs de rijbaan, die zich op de kopse kant ervan bevind, maar wel op een paar meter van de parkeervakken bij de flats aldaar...alwaar deze auto voor het laatst droge voeten had...
Michel Dierkx (12-1-2020 om 17:14)
@Joris altijd makkelijk om zonder kennis van feiten je mening te geven! Dat we van jou moeten aannemen dat het onwel worden zonder aanwijzing een zeldzaamheid is, baseer je op je medische achtergrond?? In dit geval is de bestuurder door een ongelukkige samenloop van omstandigheden onwel geworden, zonder aanwijzing van te voren. Gelukkig is het vooralsnog relatief goed afgelopen.
Ad (12-1-2020 om 09:35)
@Joris wens de bestuurder liever 'n spoedig herstel. Jij met je vooroordelen, misschien technisch mankement of medische toestand? "Groot licht van Goes" zal jij dus óók NOOIT worden!!! Ik wens de bestuurder 'n spoedig en hopelijk volledig herstel, beterschap. Gr, Ad.
Joris (11-1-2020 om 22:28)
@Michel en Inwoner Goes: Waarom altijd iedere keer als iemand met z'n auto de gebaande paden verlaat uitgaan van onwelwording? Mensen die het risico lopen onwel te raken horen geen auto te besturen. Kan altijd weleens gebeuren voor de eerste keer zonder aanwijzing van tevoren, maar neem van mij aan dat dit zeldzaamheden zijn. Alcohol, drugs en smartphone zijn echt de meest voorkomende oorzaken van incidenten in het verkeer. DAT is geen aanname. Als niet-inwoner van Goes reken ik ook niet op de titel 'groot licht van Goes.'
Inwoner goes (11-1-2020 om 15:54)
@joris wat een aannames. Je hebt geen enkel idee wat er is gebeurd en hoe het is gebeurd. Iemand kan geschrokken zijn door een andere weggebruiker, er kan iets medisch aan de hand zijn waar betreffende persoon nooit eerder last van heeft gehad, er kan van alles spelen waar de bestuurder in kwestie geen rekening mee heeft kunnen houden toen hij vanochtend in de auto stapte. Jij verdiend dus zelf ook niet de titel 'groot licht van Goes'.
Michel (11-1-2020 om 15:40)
Lekker voorbarig Joris. Wellicht is de bestuurder onwel geworden of moest hij uitwijken voor iets. Hou je speculatieve oordeel dus lekker voor je. De titel zal jou ook voorbij gaan met je ondoordachte vingerwijzen.
Cookie-instellingen beheren