Weerbericht:
Wisselvallig weekeinde
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Onderscheiding voor brandweerlieden

Toegevoegd: 11-01-2020, 18.37 uur
Onderscheiding voor brandweerlieden
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

’S-GRAVENPOLDER - Burgemeester Gerben Dijksterhuis van de gemeente Borsele heeft vandaag twee Koninklijke Onderscheidingen uitgedeeld aan brandweerlieden. Ook kregen andere brandweervrijwilligers een oorkonde.


Jos van der Kloof kreeg uit handen van Dijksterhuis een Koninklijke Onderscheiding. Hij neemt na ruim 31 jaar afscheid van de vrijwillige brandweer. Zijn collega Jan Walhout werd eveneens benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Walhout heeft al ruim 41 jaar ervaring bij de brandweer.

Marco de Koster (20 jaar brandweerman), Andre de Kraker (25 jaar brandweerman), Edward de Bart (30 jaar brandweerman), Marc de Goffau (brandweerman) en Ard Nieuwenhuijse (brandweerman) kregen allemaal een brandweeroorkonde.

De uitreiking vond plaats tijdens een speciale feestavond bij de brandweerpost in ’s-Gravenpolder


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750