Weerbericht:
Wisselvallig weekeinde
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

12-Jarige met nepwapen op foto social media

Toegevoegd: 12-01-2020, 09.47 uur
12-Jarige met nepwapen op foto social media
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft bij een 12-jarige jongen een nepwapen in beslag genomen nadat hij met dat wapen was gefotografeerd en die foto op social media was gezet.


De jongen, afkomstig uit de gemeente Vlissingen, werd zaterdag bezocht door politieagenten nadat zij een onderzoek hadden ingesteld nadat het social mediabericht was gezien. De ouders van de jongen stemden in met een HALT-afdoening.

Het wapen van de jongen zal worden vernietigd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim (13-1-2020 om 07:41)
Als je op maandag morgen zoals deze de laatste berichten leest in zijn geheel overziet wat er gebeurt is zou je dan niet bang worden voor de tijd waar wij in leven,als 12 jarig jongetje de nepwapens ziet wat moet er dan van de komende jeugd terecht komen,zo ook de tijd die daar bij leest dat ze zelfs s,nacht nog op straat begeven zouden zulke gasten geen toezicht of ouders hebben,waar moet dit nu eindigen?
Governthemente (12-1-2020 om 21:40)
Een tijdje terug was er een agent op TV(één vandaag of nieuwsuur) die zei dat het op zich niet verboden is om zo'n nep wapen te bezitten, al moet er wel een CE keurmerk op zitten. Als je hem maar thuis houd en niet mee door de tuin gaat lopen of voor de ramen gaat zwaaien is toegestaan, neem aan dat social media dus onder de "openbare ruimte" geschaard word.(wat discutabel is imo) En/of dit exemplaar geen CE keurmerk had? Anders wel vreemd dat een voorwerp wat legaal is om in huis te hebben word afgepakt als je er foto's van op internet zet.
Janspommerans (12-1-2020 om 13:51)
Mmm, ouders stemden in...?. Ze mogen wel iets meer gaan doen met dat jongetje