Weerbericht:
Wisselvallig, ook geregeld zon, in het zuidwesten vooral zaterdag veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Urenlang onderzoek na schietpartij Terneuzen

Toegevoegd: 13-01-2020, 04.26 uur - Update: 13-01-2020, 08.36 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Forensisch onderzoekers hebben vannacht urenlang onderzoek gedaan naar aanleiding van de beschieting van een personenauto zondagavond laat in Terneuzen.


De Zeeuwse politie kreeg rond 23.00 uur de melding binnen dat er mogelijk geschoten zou zijn op een personenauto ergens in de omgeving van Terneuzen. Al snel bleek dat het schieten had plaatsgevonden voor enkele garageboxen aan de Nicolaas Beetsstraat in Terneuzen. Vanuit Hoofdplaat kwam ongeveer op hetzelfde moment de melding dat hier zich de persoon zou bevinden die was beschoten en dat hij gewond was geraakt. Twee ambulanceteams, meerdere politie-eenheden en een traumahelikopter werden vervolgens naar Hoofdplaat gestuurd.

Het slachtoffer bleek aanspreekbaar te zijn. Hij werd per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. De auto van het slachtoffer stond op de parkeerplaats bij de Havenstraat. Meerdere ruiten van de Audi waren kapot en in één van de ruiten en in de auto zelf waren kogelgaten te zien. Het voertuig is daarom door de politie in beslag genomen voor nader onderzoek door de recherche. Die heeft ook urenlang onderzoek gedaan in de Nicolaas Beetsstraat. Hier lagen op straat diverse hulzen. Deze zijn door de politie veiliggesteld voor nader onderzoek.

De politie, die eerder al aangaf dat het onderzoek nog zeker de gehele nacht zou gaan duren, heeft voor zover bekend nog geen verdachte(n) aangehouden. Tactisch rechercheurs zijn ingezet om getuigen te horen en eenheden op straat zoeken volgens een woordvoerster naar de dader of daders van het schietincident. De politie wil nog geen mededelingen doen over de identiteit van het slachtoffer.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim (13-1-2020 om 18:36)
Lekker bezig in Terneuzen
Kijk naar jezelf (13-1-2020 om 10:37)
@ mijn mening, die advocaat in die Taghi zaak die werd doodgeschoten zat zeker ook in de drugs ? want ze schoten toch op hem dus hij wou boefje spelen volgens u ?
Mijn mening (13-1-2020 om 08:13)
Laat me raden.... drugs? Ze schieten echt niet zomaar op je behalve als je boefje wil spelen. Van mij mogen ze elkaar afschieten, ruimt iig lekker op.
D (13-1-2020 om 07:33)
Terneuzen : je moet er voor 12.00 uur om je boodschappen geweest zijn , Na 12.00 uur worden de RATTEN wakker .