Weerbericht:
Wisselend bewolkt en af en toe regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongens betrapt tijdens plegen vernielingen

Toegevoegd: 13-01-2020, 09.17 uur
De vernielingen werden gepleegd in de Frans Naereboutstraat in Goes. De vernielingen werden gepleegd in de Frans Naereboutstraat in Goes. De vernielingen werden gepleegd in de Frans Naereboutstraat in Goes.
De vernielingen werden gepleegd in de Frans Naereboutstraat in Goes.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft zondagmiddag in Goes drie minderjarigen op heterdaad betrapt toen ze vernielingen aan het plegen waren.


Een getuige had bij de politie gemeld dat bij de sloopwoningen aan de Frans Naereboutstraat vernielingen werden gepleegd. De jongeren bevonden zich op een met hekken afgesloten terrein.

De politie kon drie personen op heterdaad betrappen. Hun ouders zijn in kennis gesteld en de jongens krijgen een HALT-verwijzing.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Goes noord (14-1-2020 om 05:02)
Als jongeren leuk vind om te slopen waarom denk gemeente goes niet mee met oplossing dat jongeren mee kunnen helpen met slopen. Liever dat hun die huizen sloopt dan autos of bushokjes van andere
Roel (13-1-2020 om 18:18)
Ik snap niet eens dat mensen hiervoor een melding zouden maken word toch all gesloopt toch ?
zeeuw (13-1-2020 om 15:25)
wordt het niet eens tijd dat de jongeren aangepakt worden niet van dat softe gedoe maar echt aan pakken de ouders zetten een jong op de wereld en zoekt het maanr uit nederland is gewoon verloeders