Weerbericht:
Vandaag en morgen stevige (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietser overleden na ongeluk Zierikzee

Toegevoegd: 13-01-2020, 14.08 uur
Fietser overleden na ongeluk Zierikzee
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - De 30-jarige fietser die eerder deze maand ernstig gewond raakte bij een valpartij op de Vissersdijk in Zierikzee, is overleden. Dat heeft de politie zojuist bevestigd.


Het slachtoffer reed zaterdag 4 januari rond 17.45 uur over de Vissersdijk toen hij ten val kwam. Na de melding werden twee ambulances en een traumahelikopter ter plekke gestuurd. De traumahelikopter is uiteindelijk niet meer ter plaatse geweest. Het slachtoffer, een inwoner van Zierikee, werd met spoed per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. Hij is later aan zijn verwondingen overleden, zo heeft de politie nu bevestigd.

De politie liet eerder al weten dat het slachtoffer vermoedelijk over zijn stuur op de grond belandde en dat dat kon duiden op een blokkerend voorwiel.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim (14-1-2020 om 06:57)
Het zal je maar overkomen om zo met je fiets om t,leven te komen,heel veel sterkte aan nabestaanden en famielje.
Terneuzenaar (13-1-2020 om 16:49)
Sterkte aan vrienden, familie en collega's van deze man.
Dusty (13-1-2020 om 15:22)
Sterkte aan de vrienden en nabestaanden. Maar zo zie je ook maar weer dat fietsen levensgevaarlijk zijn. Daar ook maar een verbod op doen?
fietser (13-1-2020 om 15:01)
Droevig nieuws, sterkte voor nabestaanden.
Cookie-instellingen beheren