Weerbericht:
Koud begin van de dag. Verder zonnige perioden en plaatselijk een bui
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 7 km

Automobiliste rijdt weg na botsing Terneuzen

Toegevoegd: 13-01-2020, 16.31 uur
Automobiliste rijdt weg na botsing Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie is op zoek naar mensen die meer weten van een aanrijding die twee weken geleden al plaatsvond bij de Beethovenstraat in Terneuzen.


Op maandag 30 december kwamen rond 14.30 uur op de parkeerplaats van de Albert Heijn-supermarkt bij winkelcentrum Zuidpolder aan de Beethovenstraat een zwarte auto en een scooter met elkaar in botsing. “De bestuurster van de auto vertelde de scooterrijder dat hij haar moest volgen naar huis toe. Voordat de bestuurder zijn scooter opgeraapt had, was de automobiliste echter verdwenen”, zo vertelt de politie.

De politie zoekt mensen die meer weten van de aanrijding. Tips zijn welkom via 0900-8844 of WhatsApp: 06-12207006.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim (14-1-2020 om 07:05)
Wat gemeen om zo je slachtoffer achter te laten na een aanrijding met een auto op een scooter,toon toch een beetje medeleven en ga terug naar die persoon die je in de steek heeft gelaten dan ben ten minste een vent.
Cookie-instellingen beheren