Weerbericht:
Zonnig en droog weekeinde, in het zuiden zomers warm
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Hardrijders betrapt bij lasercontrole N62

Toegevoegd: 14-01-2020, 19.23 uur
Diverse weggebruikers begingen een forse snelheidsovertreding.
Diverse weggebruikers begingen een forse snelheidsovertreding.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

'S-HEERENHOEK - Op de Sloeweg (N62) bij 's-Heerenhoek heeft het politieteam Oosterscheldebekken dinsdagmiddag diverse hardrijders betrapt.


Agenten controleerden met behulp van een lasergun vanaf het viaduct bij 's-Heerenhoek. Diverse passanten bleken de maximumsnelheid niet zo nauw te nemen. Zij werden aan de kant gezet.

De politie betrapte onder meer iemand die 42 kilometer per uur te hard reed. Een ander werd aan de kant gezet na een snelheidsoverschrijding van 36 kilometer per uur. Eén persoon reed 47 kilometer per uur te hard en mocht nog net zijn rijbewijs behouden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (17-1-2020 om 21:29)
@Binair; er zijn daar al tientallen rijbewijzen ingenomen dus voor minstens 50 km/uur te hard. Maar er is daar volgens mij nog nooit een ongeluk gebeurd wat aanwijsbaar door snelheid is veroorzaakt! Maar ik zie het straks (is nu al) dat de meeste weer gaan zitten spelen met de smartphone als we straks 100 km/uur moeten gaan rijden op de snelwegen en dan wordt het wel gevaarlijk! Dat zien we nu al dagelijks met al die mensen die overal naast de weg rijden door onbekende oorzaak.
Binair (16-1-2020 om 13:44)
tja, je kan hoog of laag springen. Het blijft een feit dat je er maar 100 mag. Wel eens een ongeluk zien gebeuren met iemand die harder dan 100 reed? raad ik je niet aan er blijft weinig over van je. hou je gewoon aan de regels al kom je 5 minuten later aan. Dure hobby dan kost een hoop per minuut.
AntiGSM (15-1-2020 om 20:07)
Weer zo'n typische kassacontrole, weinig gevaarzetting maar hoge inkomsten. Zie trouwens mensen liever te hard rijden en opletten op het verkeer dan die slakken die overal naast de weg rijden! Gaat straks nog wat worden als we allemaal 100 moeten "trutten" op de snelwegen in Nederland. Mag hopen dat ze daar gauw van terugkomen want dat wordt slaaaaaapverwekkend!
Mar (15-1-2020 om 17:27)
@Anne Als je het verschil tussen een autoweg en een autosnelweg al niet weet qua snelheid, tja
Anne (15-1-2020 om 09:42)
Vele moeten ver buiten Zeeland reizen voor hun werk. Tja krimp gebied. Dan leggen ze een snelweg aan waar je 100 moet rijden (trutten). De weg daagt uit om harder te rijden.
Wim (14-1-2020 om 19:44)
Wat blijft hard rijden toch uit dagend maar ja zo het hier werd gecontroleerd kunt je het risico niet meet nemen want het blijft leuk maar onherroepelijk ben je toch een keer de klos en de boetes horen stress zwaarder