Weerbericht:
Wisselvallig. Vrijdag later op de dag veel wind langs de westkust
Verkeersinformatie:
Geen files

18 Maanden voor ontucht, bedreiging en vernieling

Toegevoegd: 14-01-2020, 20.58 uur
18 Maanden voor ontucht, bedreiging en vernieling
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De 34-jarige J. C. uit Terneuzen, tegen wie een gevangenisstraf van 26 maanden was geëist voor verkrachting, bedreiging en vernieling, is dinsdag in Middelburg veroordeeld tot 18 maanden cel.


In tegenstelling tot de officier van justitie vond de rechtbank verkrachting niet bewezen omdat deze slechts gebaseerd was op de verklaring van het vermeende slachtoffertje. En dat was niet genoeg omhem daarvoor te veroordelen.

Wel vond de rechtbank bewezen dat C. ontucht had gepleegd met het destijds 14-jarige meisje. Dat gebeurde in november 2015. Eveneens vond de rechtbank bewezen dat hij een cafébaas had bedreigd en achtte men bewezen dat hij de voorruit van een auto had vernield.

C. werd eerder ook al veroordeeld voor geweld- en zedenmisdrijven.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Terneuzenaar (15-1-2020 om 11:29)
Ik hoop dat karma deze viezerik dan wel te grazen neemt. Castratie lijkt mij minimaal op zijn plaats, onverdoofd weliswaar.
Mercedes (15-1-2020 om 07:28)
Wat een gevaar voor de maatschappij is de vent zeg, Al eerder veroordeeld voor geweld- en zedenmisdrijven en nu weer: verkrachting van een 14 jarig meisje, bedreiging, en vernieling. Door de softe behandeling in de rechtbank komt hij er van af met ontuchtige handeling i.p.v verkrachting. Die man is gewoon ziek , het zal je dochter maar zijn. Hopen dat ze in de gevangenis te weten komen wat hij heeft gedaan met die meisjes