Weerbericht:
Heldere nacht, overdag zonnig en droog nazomerweer
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee meisjes vermist vanuit Middelburg

Toegevoegd: 15-01-2020, 00.02 uur
Twee meisjes vermist vanuit Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Vanuit Middelburg worden twee meisjes van (ongeveer) 13 jaar oud vermist. Dat meldt de politie via Burgernet.


Een oproep om naar de meisjes uit te kijken werd rond 22.00 uur verspreid. Om 23.20 uur werd de Burgernetactie formeel beëindigd maar de tieners waren toen nog altijd niet terecht en de politie riep het publiek om vooral naar de twee uit te blijven kijken. Voor zover bekend zijn ze nog altijd vermist.

De meisjes reden beiden op een fiets. Het eerste meisje is circa 1.55 meter lang, heeft een blanke huidskleur en een tenger postuur. Ze heeft rossig haar. Het tweede meisje is iets langer (circa 1.60 meter) en is eveneens blank. Ze heeft een gezet postuur en blond haar. Dit meisje zou kleding dragen van het merk Fila.

Tips zijn bij de politie welkom via 112.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750