Weerbericht:
Bewolkt, af en toe regen en veel wind. Morgen winterse buien
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 47 km

Vrouw gewond na botsing bij Nieuwdorp

Toegevoegd: 15-01-2020, 07.16 uur - Update: 15-01-2020, 07.56 uur
Door: Manfred Berrevoets

NIEUWDORP - Bij een ongeluk op de Europaweg Noord in Nieuwdorp is vanmorgen een vrouw gewond geraakt.


Rond 06.15 uur kwamen een personenauto en een busje met elkaar in botsing ter hoogte van de Denemarkenweg. De brandweer van Nieuwdorp werd opgeroepen en kwam met spoed ter plaatse omdat de bestuurster niet uit haar voertuig kon komen. Met speciaal gereedschap is de deur van de auto geopend. Het slachtoffer is vervolgens met spoed naar een ziekenhuis gebracht. Naast twee ambulances werd er ook een traumahelikopter opgeroepen. Deze is uiteindelijk niet meer ter plekke geweest. Over de ernst van de verwondingen is nog niks bekend.

De bestuurder en bijrijder van het bestelbusje kwamen met de schik vrij. Vermoedelijk verleende de automobiliste op de kruising geen voorrang aan de bestelbus. De weg werd ter plekke afgesloten. Bergingsbedrijf Kuzee is ter plekke gekomen om de beide voertuigen te takelen. Rond 08.00 uur was de weg weer vrij.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren