Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Gewonde bij ongeluk in Goes

Toegevoegd: 15-01-2020, 14.36 uur
Het ongeval in Goes.
Het ongeval in Goes.
© Foto: Tim Koster
Door: Tim Koster

GOES - Bij een aanrijding in Goes is woensdag aan het begin van de middag iemand gewond geraakt.


Het ongeluk gebeurde rond 12.25 uur op de ’s-Gravenpolderseweg in de richting van de rotonde aan de Oostmolenweg. Er was sprake van een kop-staartbotsing met drie personenauto’s. Eén van de betrokkenen is bij het ongeluk gewond geraakt. De ambulancedienst heeft het slachtoffer overgebracht naar een ziekenhuis.

De oorzaak van het ongeluk is niet bekend. Twee van de auto's liepen schade op.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peet (15-1-2020 om 19:00)
Beste Kees, je zegt dat mensen tegenwoordig alleen maar aan zichzelf denken en dan vertel je dat jij mensen die moeten ritsen er niet tussen wil laten. Het heet "ritsen" hoor. En er staat niemand op de invoegstrook naast de snelweg te wachten tot hij er tussen kan hoor. Ook daar ben je afhankelijk van het fatsoen van je mede weggebruiker om ruimte te maken voor je en gelukkig zijn er heel veel mensen die dat wel even willen doen,
Kees (15-1-2020 om 18:12)
Mensen letten tegenwoordig weinig op en denken alleen aan zichzelf. Ik zie dat vaak bij het Tiendenplein richting Goes Noord. Daar zal ook nog wel eens een ongeluk gebeuren. Daar kan je ritsen en mensen die ritsen en van rechts komen denken dat ze voorrang hebben. Maar het is een bijzondere verrichting gelijkgesteld aan het invoegen op de snelweg. Daar prop je hem ook n iet tussen maar hier wel. Ze duwen hem er gewoon tussen maar je hebt geen voorrang als je moet ritsen.
Joris (15-1-2020 om 17:07)
Veel mensen weten niet hoe je een rotonde moet benaderen. Ze stromen niet door maar gaan boven op de rem terwijl er in de verste verte geen weggebruiker te bekennen is. Bij naderen van rotonde kijk je vooruit, zie je het gat waar je in wilt en gaan, niet stilstaan, het is geen kruispunt. Je moet er rekening mee houden dat velen niet weten hoe te rijden dus altijd afstand houden en klaar zijn om te reageren. Dit werkt minder goed met een telefoon in de hand trouwens.
Koos P. (15-1-2020 om 15:10)
Te dicht op de voorganger en/of bezig met andere dingen (telefoon)? Ga eens beter autorijden mensen, met je aandacht op de weg. Nu reed je tegen een auto aan, de volgende keer rij je misschien tegen een persoon. Sterkte aan de gewonde!
Cookie-instellingen beheren