OM wil man (27) naar instelling voor veelplegers

Toegevoegd: 16-01-2020, 19.52 uur

OM wil man (27) naar instelling voor veelplegers
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

MIDDELBURG - Het Openbaar Ministerie(OM) in Middelburg vindt dat de 27-jarige J. S., die een zwervend bestaan leidt, voor een periode van twee jaar naar een instelling voor veelplegers moet.

Op 26 juli reed S. met een man uit Goes mee naar diens woning en ging er terwijl de Goesenaar zich op het toilet bevond, met diens auto en inhoud (telefoon, portemonnee, pinpas) vandoor. Een dag later werd hij aangehouden en werd duidelijk dat geen rijbewijs had. Hij was tegen een andere auto aangereden en tegen een boom tot stilstand gekomen. De schade aan de auto bedroeg bijna 4000 euro. S. zei zich helemaal niets te kunnen herinneren 'omdat het al zo lang geleden was'. Hetzelfde argument hanteerde hij ook bij zijn eerste verhoor na zijn aanhouding.

De rechtbank doet over twee weken uitspraak.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim (17-1-2020 om 19:18)
Ja zeg niet kunnen herinneren kom na zoiets vergeet je nooit.
Goed voorbeeld doet volgen (17-1-2020 om 08:55)
van welke "vooraanstaande" nederlander zou die dat hebben geleerd ? "dat kan ik me niet herinneren"..