Verzoek tot verlengen van tbs Terneuzenaar (73)

Toegevoegd: 17-01-2020, 20.49 uur

Verzoek tot verlengen van tbs Terneuzenaar (73)
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

MIDDELBURG - De officier van justitie in Middelburg heeft vrijdag de rechtbank verzocht de tbs met dwangverpleging, die de 73-jarige Terneuzenaar J. T. in 2013 was opgelegd, met twee jaar te verlengen. T. kreeg destijds die straf opgelegd voor ontucht met een tienjarige jongen, het maken van kinderporno en het bezit daarvan.

Volgens T. is de tbs volstrekt onnodig omdat hij geen stoornis heeft maar pedofiel is. ,,En daarvoor hoef ik niet te worden behandeld'', zei hij tijdens de behandeling van die verlenging. Verder houdt T. sinds jaar en dag vol onschuldig te zijn en volledig onterecht in een tbs-kliniek te zitten. Ook heeft hij weinig op met de behandelaars, die fouten maken en zich niet aan de afspraken houden.

De rechter doet over twee weken uitspraak.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mijn mening (18-1-2020 om 16:19)
Lijkt wel of Zeeuws-Vlaanderen vol zit met van die vieze pedofielen. Bij de nek castreren lijkt mij wel wat.
willem (18-1-2020 om 02:54)
opsluiten tot zijn dood in een gevangenis met streng regime. zulke viespeuken verdienen geen vrijheid.
Ik (17-1-2020 om 23:08)
Op sluiten . Blijf van kinderen af
TT (17-1-2020 om 22:54)
Vunzige vent.