Weerbericht:
Bewolkt, nevelig en af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Drie arrestaties na gewelddadige beroving

Toegevoegd: 18-01-2020, 10.41 uur
Drie arrestaties na gewelddadige beroving
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Een 17-jarige jongen is zaterdagmorgen door drie anderen met geweld en onder bedreiging met een wapen beroofd. Er zijn drie verdachten opgepakt.


Het incident gebeurde rond 2.15 uur op de Evertsenlaan in Terneuzen. Het 17-jarige slachtoffer, afkomstig uit Terneuzen, reed over het fietspad richting de Evertsenlaan toen hij plotseling door drie jongens van zijn fiets werd getrokken. De daders bedreigden het slachtoffer met een wapen. Ook werd hij geslagen.

Tijdens de schermutselingen kon de jongen ontsnappen door hard weg te rennen. De daders scheurden daarna weg in een auto. Onmiddellijk werd de politie gealarmeerd. Even later zagen agenten in de Alvarezlaan een auto rijden. Deze werd gecontroleerd en in het voertuig bleken drie jongemannen te zitten die aan het signalement van de daders voldeden.

De inzittenden van de auto (16, 17 en 19 jaar en allen afkomstig uit Terneuzen) werden aangehouden en voor verder onderzoek en verhoor naar een politiecellencomplex gebracht. Tijdens onderzoek in de auto is de buit van de beroving aangetroffen. De drie arrestanten zitten nog vast.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Danny (18-1-2020 om 20:43)
Laffe honden, zal wel weer mooi spul zijn. Zijn meestal pubertjes die alleen natuurlijk niks durven. Jammer dat je zoiets nooit ziet, kan je ze even over de straatstenen borstelen.
Terneuzenaar (18-1-2020 om 16:48)
Hyenas doen hetzelfde, nooit iets alleen, dus geen privacy recht geven en met naam + foto aan de schandpaal ermee. Zullen we eens zien hoe stoer ze zijn..
Michel (18-1-2020 om 15:28)
Laat dit tuig voorlopig vastzitten. daders (criminelen) 16 17 19 jaar !!!!!!! Kan je zien in wat voor milieu ze zijn opgegroeid.
willem (18-1-2020 om 15:08)
nou nou wat een stoere ventjes. met drie tegen EEN. dapper--dapper. dus een volwassen daad--dus bestraf ze dan ook als volwassenen en neem van de 19 jarige het rijbewijs en en knip het in 3 stukken. verkoop zijn auto en geen de opbrengst aan het slachtoffer. zet ze maar een paar jaar vast en--vooral geen halt strafjes. zulk tuig moet niet vrij rondlopen.
een inwoner (18-1-2020 om 14:52)
Bizar om dit weer te lezen .Zwaar straffen . Want thuis krygen ze geen straf meer .
AntiGSM (18-1-2020 om 11:31)
Super stoere jeugd hebben we in Terneuzen, met 3 man iemand beroven! Verder wordt er enorm gesloopt en overal MCdonalds verpakkingen uit auto's gedumpt. Leuk spul hoor! Knap gedaan van de ouders om ze zo op te voeden.