Weerbericht:
Toenemende bewolking en geleidelijk enkele buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Zes vluchtelingen ontdekt in haven Vlissingen

Toegevoegd: 18-01-2020, 10.53 uur
Zes vluchtelingen ontdekt in haven Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In de haven van Vlissingen zijn vrijdag zes Iraanse vluchtelingen ontdekt.  Dat meldt de politie.


Volgens de politie hadden de zes in Spanje kans gezien om zich in gloednieuwe auto’s te verstoppen welke op een vrachtwagen waren geladen om naar Engeland te worden vervoerd. In de Vlissingse haven werden ze echter ontdekt en hierop werden zowel de politie als de Koninklijke Marechaussee ingeseind.

Volgens de politie bevond zich onder de vluchtelingen ook een gezin met “zeer jonge” kinderen. De zes zijn overgebracht naar Ter Apel.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (18-1-2020 om 22:27)
ik ben het er volkomen mee eens dat geluk zoekers alla minute terug gestuurd moeten worden en denk ook dat we met velen zijn die dit denken .maar ja die volgevreten dik nekken in Den Haag beloven van alles maar doen niets .straks bij de komende verkiezingen slaan ze weer allemaal '' stoere'' taal uit waar dus ook weer niks van terecht komt .het is natuurlijk ook makkelijk om dit te doen want wij moeten hun beleid betalen .en wat ik ook zo vreemd vind is dat deze gelukszoekers meestal hun papieren kwijt raken maar nooit hun gsm .je zou op den duur gaan denken dat ze dit express doen
J. Evers (18-1-2020 om 21:20)
Hallo motorob,ook niet opgelet bij geschiedenislessen? Dan zou je kunnen weten dat Nederland al honderden jaren vluchtelingen opneemt! Zeg maar sinds de zeventiende eeuw. Denk niet dat ons land daar minder van geworden is! Bij ons op het bedrijf is onlangs een Syrische vluchteling aangenomen. Doet goed zijn werk en prima collega.
X (18-1-2020 om 17:22)
Bleep Groot gelijk heb je Er is hier niks aan toe te voegen Ik weet niet hoe lang deze waanzin allemaal nog gaat duren maar de Hollander wordt nog vreemdeling in eigen land
motorob (18-1-2020 om 16:05)
Hallo Bleep 2.0, niet opgelet bij de geschiedenislessen? Ons land heet al 200 jaar Nederland en Vlissingen ligt in de provincie Zeeland en niet in Noordholland of Zuidholland, op alle andere punten ben ik het volledig met je eens.
willem (18-1-2020 om 15:23)
terug naar land van herkomst. NL is al TE vol. er is een grens aan wat een land kan--maar NL is zoals gewoonlijk het braafste jongetje van de klas--luistert niet naar de bevolking die de toestroom al lang spuugzat is.
Mijn mening (18-1-2020 om 13:42)
Gelijk terug naar huis, die mensen worden niet gelukkig in Europa. De rest van de familie zal wel met het vliegtuig achteraan komen.