Weerbericht:
Zacht en droog najaarsweer, overdag veel zon
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Meisje mogelijk ontvoerd in Groningen, auto in Zeeland gezien

Toegevoegd: 18-01-2020, 19.06 uur
Meisje mogelijk ontvoerd in Groningen, auto in Zeeland gezien
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

OOSTERLAND - De gestolen auto waarin mogelijk een 15-jarig meisje tegen haar wil is meegenomen is volgens de politie in de omgeving van Oosterland geweest.


Woensdag 15 januari werd in de vroege ochtend ingebroken in de woning van Emily Meijer en haar familie in Grootegast in de provincie Groningen. Hierbij werd de auto van de ouders van Emily weggenomen. De politie laat weten dat uit onderzoek is gebleken dat de 15-jarige mogelijk tegen haar wil is meegenomen. De gestolen auto is een Peugeot 307 Break met kenteken 87-PBS-Z.

Uit aanwijzingen is gebleken dat de auto in de omgeving van Roosendaal en Oosterland is geweest. In die omgeving is door collega’s naar de auto en Emily uitgekeken maar niets meer aangetroffen. De politie verzoekt mensen die een vermoeden hebben waar Emily is, haar en/of de auto hebben gezien, direct te bellen met 0900-8844. In geval van nood wordt verzocht om 112 te belllen.

Een foto van het 15-jarige meisje is hier te vinden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren