Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in het zuid(oost)en kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt getuigen overval snackbar Middelburg

Toegevoegd: 19-01-2020, 11.08 uur
De politie is op zoek naar getuigen.
De politie is op zoek naar getuigen.
© Foto: Tim Koster
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De politie is op zoek naar getuigen van de overval zaterdagavond op een snackbar in Middelburg. Er is een signalement van de daders vrijgegeven.


De overval vond rond 20.35 uur plaats in het pand aan de Johan van Reigersbergstraat. Twee gemaskerde en gewapende jongens bedreigden de eigenaresse. Ze werd gedwongen om de buit af te geven. Daarna vluchtte het tweetal naar buiten. Vermoedelijk reden ze weg in een kleine witte auto.

Van de daders in een summier signalement bekend: beiden waren in het zwart gekleed; de ene jongen was ongeveer 170 cm en de andere was iets kleiner en hun leeftijd is nog onbekend. Het tweetal droeg beiden sportschoenen en handschoenen en sprak Nederlands.

De politie is op zoek naar mensen, die meer over deze overval weten. Bij de overval raakte niemand gewond.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
willem (20-1-2020 om 12:01)
ik hoop dat ze dat tuig snel opsporen. een hardwerkende vrouw beroven--wat laf. ying kan er een trauma aan overhouden: wie komt er nu weer binnen? sterkte ying.