Weerbericht:
Zwaar bewolkt en enkele buien. Dinsdag regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen op school Goes met (nep)wapen

Toegevoegd: 21-01-2020, 13.37 uur
Jongen op school Goes met (nep)wapen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft dinsdag aan het einde van de ochtend in Goes een jongen aangehouden met een (nep)vuurwapen. De omgeving werd tijdelijk afgezet.


De politie kreeg rond 11.55 uur een melding van een verdachte situatie in een schoolgebouw aan de Industriestraat in Goes. Volgens de melding zou een leerling een (nep)wapen bij zich hebben. Direct werden meerdere politie-eenheden naar de school gestuurd.

"Uit voorzorg is de omgeving voor de school afgezet. Agenten hebben een op een vuurwapengelijkend voorwerp aangetroffen. Verder onderzoek moet uitwijzen op het wapen nep of echt is", zo zegt de politie.

De 15-jarige verdachte is aangehouden en is overgebracht naar een cel voor verhoor.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jac (23-1-2020 om 11:29)
@Kees Trampers Dan heeft ie totaal geen toekomst meer en zie je hem elke keer terug in het rechtssysteem met alle ongemak en kosten die erbij horen op rekening van de maatschappij. Gewoon de straf geven die ervoor staat en begeleiding zodat ie nog een kans heeft om een normale burger te worden. Veel beter voor de maatschappij uiteindelijk.
Nathan (22-1-2020 om 09:43)
@Kees Tramper Aub niks zeggen als je alleen maar zulke achterlijke opmerkingen plaatst
Kees Tramper (21-1-2020 om 19:31)
Een strafblad en zware boete geven en van school sturen.
Cookie-instellingen beheren