Weerbericht:
Perioden met zon, geringe kans op een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Veel schade bij ongeluk Haarmanweg Terneuzen

Toegevoegd: 21-01-2020, 17.01 uur
Door: Tim Koster

TERNEUZEN - Bij een ongeluk op de Mr. F.J. Haarmanweg in Terneuzen is dinsdagmiddag veel schade ontstaan. Eén persoon raakte gewond.


Het ongeluk gebeurde rond 16.00 uur ter hoogte van de Dethon. Bij de aanrijding zijn drie personenauto’s, waarvan één 45-km auto, betrokken. De ambulancedienst werd met spoed ter plekke gestuurd. Eén persoon is zonder spoed per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. Ook de brandweer van Terneuzen werd met spoed opgeroepen voor het ongeluk.

Door het ongeluk is de Mr. F.J. Haarmanweg vanaf de rotonde aan de Dokweg voor alle verkeer afgesloten. Eén van de auto’s kwam tot stilstand tegen een lichtmast die door de klap omver is gevallen. De afdeling verkeer van de politie is ter plekke gekomen om de toedracht van het ongeval te onderzoeken.

Het is niet bekend hoe lang de weg nog afgesloten zal zijn.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
W.S.M. ( Tim ) Fakkeldij (25-1-2020 om 22:18)
Wellicht een idee als de gemiddelde automobilist zich nu eens netjes aan de verkeersregels houd en niet denk dat hij/zij beter is dan Max Verstappen maar gewoon rijd en rekening houden met andere weggebruikers, zou het dan niet een heel stuk prettiger zijn op de weg. Vroeger was er een reclame kreet: "stop een tijger in je tank". Een reactie hierop en nog steeds heel nodig: "wat heb ik aan een tijger in m'n tank met een ezel achter het stuur"!
Jootje (23-1-2020 om 07:43)
Geef niet altijd af op 45km wagentjes Mensen met gewone auto,s zijn nog gevaarlijker Ze rijden dan ook idioot hard op de haarmanweg En niet alleen op de haarmanweg Anders moeten ze in gewone auto,s maar een begrenzer plaatsen Dat die niet harder kunnen Maar een verbod op brommobielen dat is idioot voor woorden
Rinus van den Dries (22-1-2020 om 18:18)
Iedereen moet zich eens aan de 50 km houden op de Haarmanweg ik rij vroeg in de morgen tussen 4.00 en 4.45 daar om te bezorgen nou ik weet zeker ik kom altijd de zelfde auto,s tegen en die lullen rijden echt geen 50 en dit gebeurd dus overdag ook.Dit zijn dus verkeers hufters stelletje lullen.
chuckles (22-1-2020 om 17:30)
Omdat jullie Johan bekan áfschieten' vanwege zijn mening .. Johan stelt ook niet dat deze mensen de weg niet op mogen. Het is de wetgeving die dit in eigen hand werkt. Maak voor deze brommers het fietspad mar wat breder dan, we betalen er in ieder geval allemaal genoeg voor
Johan (22-1-2020 om 14:59)
Die 45 km/u wagentjes zijn een plaag geworden. Ik begrijp heus wel dat het voor iemand die invalide een uitkomst is, maar tegenwoordig staan er in iedere straat wel een paar. Zonder rijlessen mengen ze zich in het normale verkeer, gekeurd moeten die wagentjes ook niet zijn, om nog maar te zwijgen van een roetfilter, kreukelzones of wegenbelasting. Dan krijg je nog het debacle van die dingen op 80 km/u wegen waar vaak niet ingehaald mag worden. Daar rijden ze ook gewoon schaamteloos met een slakkengang, met een hele sliert normaal verkeer er achteraan. Het zou aan banden gelegd moeten worden.
Jan de filatroop (22-1-2020 om 00:43)
@johan hou je er ook even rekening mee dat er ook mensen zijn die zich alleen kunnen verplaatsen in een 45km auto??op de haarmanweg is het gewoon 50km/h hoor!!
Cookie-instellingen beheren