Weerbericht:
Toenemende bewolking en geleidelijk enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode gevonden in het water bij Terneuzen

Toegevoegd: 22-01-2020, 14.47 uur
Door: Tim Koster

TERNEUZEN - De politie heeft laten weten dat er woensdagmiddag een overleden persoon is aangetroffen in het kanaal bij Terneuzen.


Het lichaam zou rond 14.30 uur aangetroffen zijn in het water aan de Beneluxweg. Volgens de politie zou het lichaam al langere tijd in het water hebben gelegen. De politie, die met ten minste drie voertuigen ter plekke kwam, heeft de omgeving ter hoogte van het Waterschap Scheldestromen kantoor afgezet. Het lichaam ligt aan boord bij een eenheid van de waterpolitie.

Agenten doen ter plekke onderzoek naar de toedracht van het overlijden en de identiteit van het slachtoffer. Twee eenheden van de Forensische Opsporing zijn om 15.15 uur ter plaatse gekomen.

Later meer.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Danny (25-1-2020 om 11:10)
@Markus, een lichaam zinkt eerst af. Daarna door het ontbinden vormen zich gassen, waardoor het lichaam dagen later pas naar boven komt. Kan ook nog geruime tijd vastgezeten hebben ergens aan de bodem.
Wim (22-1-2020 om 22:41)
Zou dan niemand vermist opgegeven zijn gezien dat het al langere dagen in t,water heeft gelegen.
Markus Gulagius (22-1-2020 om 18:05)
Wat word verstaan met Langere tijd? Aangezien heel de kade vol ligt met schepen moet na een uurtje toch wel opvallen
Marina de Groene (22-1-2020 om 15:27)
Sterkte aan alle betrokkenen en familie, bekenden van de drenkeling. Triest bericht.