Weerbericht:
Wisselvallig, in het zuidwesten eerst veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

TBS geëist tegen man uit Hoek

Toegevoegd: 23-01-2020, 17.11 uur
TBS geëist tegen man uit Hoek
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Tegen de 32-jarige I. R. uit Hoek is donderdag tbs met dwangverpleging geëist. R. wordt ervan verdacht op 20 april vorig jaar luid schreeuwend en gewapend met een metalen staaf bij de buren te zijn binnengedrongen.


R. zegt zich niets tot weinig meer van het voorval te herinneren maar zegt wel zeker te weten dat waarvan hij beschuldigd wordt niet heeft plaatsgevonden. Volgens R. is hij niet verder gekomen dan de voordeur, die nog werd dichtgesmeten ook.

Op 12 juli ging het weer eens niet goed met R.. Uit frustratie en nog meer trapte hij een binnenmuur van zijn woning aan diggelen, gooide hij zijn eigen ruiten in en vernielde hij een poort. Veertien dagen later zou hij een emmer met potgrond naar zijn buurvrouw hebben gegooid. Onzin, zei R., er stond een schuurdeur tussen.

Volgens zijn advocaat was het eigenlijk allemaal de schuld van de hulpverlening. Die zou hem volledig in de steek hebben gelaten en zouden meer met zichzelf bezig zijn geweest dan met zijn cliënt. "Er is veel veroorzaakt door de hulpverlener", zei zijn advocaat.

Uitspraak over twee weken.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750