Weerbericht:
Bewolkt, nevelig en af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
Geen files

ISD voor 35-jarige man uit Nieuwdorp

Toegevoegd: 24-01-2020, 14.19 uur
ISD voor 35-jarige man uit Nieuwdorp
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft vrijdag de 35-jarige M. de K. uit Nieuwdorp conform de eis de zogeheten ISD-maatregel opgelegd. Dat betekent twee jaar in een instelling voor veelplegers. Daar kunnen veroordeelde veelplegers aan zichzelf werken. De K. moest twee weken geleden terechtstaan voor diverse vermogensdelicten en overtredingen van gebiedsverboden.


Eind september vorig jaar pikte De K. voor de neus van een klant de pinpas uit de automaat van een winke  in Heinkenszand. Hij ging er vervolgens vandoor. Eveneens in september werd hij in de Goese binnenstad betrapt toen hij zijn gebiedsverbod overtrad.

In juni probeerde hij in 's Heerenhoek een geldkistje dat bij een fruitkraam stond open te breken. Verder probeerde hij in diezelfde maand in te breken in een woning in Goes. Van deze twee feiten werd hij vrijgesproken. Hij werd tevens nog wel veroordeeld voor het overtreden van diverse gebiedsverboden in Goes en Midelburg.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750