Weerbericht:
Wisselvallig weekeinde
Verkeersinformatie:
Geen files

Arrestaties bij zoektocht naar overvallers

Toegevoegd: 25-01-2020, 01.26 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Tijdens de zoekactie naar de daders van de overval vrijdagavond in het uitgaansgebied van Middelburg zijn twee personen aangehouden.


Op de Markt werd rond 22.40 uur een horecazaak overvallen. De twee daders waren in het zwart gekleed. Eén van hen had een mes bij zich. Na de beroving gingen de twee ervandoor. De melder achtervolgde het duo nog, maar raakte ze uit het oog.

De politie ging met zeker zeven eenheden in de omgeving op zoek naar de daders. Bij de kruising van de Nieuwe Haven - Stadsschuur - Hoogstraat werd met een politiehond gezocht. De politie controleerde verschillende personen en voertuigen.

Op de Dam (foto's) kreeg een kleine personenauto rond 23.45 uur een stopteken. De twee inzittenden werden vervolgens aangehouden. Het zou niet gaan om de daders van de overval maar waarvan ze dan wel worden verdacht, is niet duidelijk.

Bij de overval is niemand gewond geraakt. Het is nog niet duidelijk of er iets is buitgemaakt. De politie verwacht later vandaag met meer informatie te kunnen komen.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
willem (25-1-2020 om 02:18)
overeenkomst met de snackbar overvallers. ik hoop het.