Weerbericht:
Bewolkt, nevelig en af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Bestuurder brommobiel onder invloed Yerseke

Toegevoegd: 25-01-2020, 07.44 uur
De bestuurder deed op het bureau een ademanalyse.
De bestuurder deed op het bureau een ademanalyse.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

YERSEKE - De politie heeft vannacht bij Yerseke de bestuurder van een brommobiel bekeurd vanwege verschillende overtredingen.


Na een loze melding van een verdachte situatie bij een bedrijf in Yerseke stuitten surveillerende agenten op een brommobiel die hen met hoge snelheid passeerde. De politie stelde een onderzoek in en de beginnend bestuurder van de brommobiel bleek onder invloed van alcohol te rijden.

De persoon werd meegenomen naar het politiebureau in Goes om daar een ademanalyse te doen. De bestuurder blies vervolgens een waarde van 160 Ug/l waar 88 Ug/l voor hem als beginnend bestuurder is toegestaan.

Aan de brommobiel zelf bleek volgens de politie overigens ook nog het één en ander te mankeren.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joehoe (26-1-2020 om 13:18)
Dat ding gaat niet harder dan 50