Weerbericht:
Wisselvallig weekeinde
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 12 km

Minderjarige 'out' na drugsgebruik op station

Toegevoegd: 25-01-2020, 07.52 uur
Minderjarige 'out' na drugsgebruik op station
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - Politie en ambulancedienst zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag toegesneld nadat een minderjarige drugs had gebruikt.


Het slachtoffer bevond zich bij het NS-station aan het Stationsplein in Goes toen deze volgens de politie ‘out’ ging als gevolg van het gebruik van drugs. Voor de minderjarige werd een ambulanceteam opgeroepen.

Na onderzoek bleek verdere behandeling niet nodig. “De persoon is overgedragen aan het eigen zorgkader”, aldus de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Alswin (26-1-2020 om 01:02)
Jantje.........hoe had het zorgkader dan dit kunnen voorkomen? Als dat kind zelf besluit om na school zichzelf out te blowen. Wat moet het zorgkader doen als de client niet meewerkt, een 24/7 begeleider er naast? En de zorg is meestal niet bij een overheidsinstelling.
Jantje van Leiden (25-1-2020 om 22:47)
het "eigen zorgkader" kon dit blijkbaar niet voorkomen dus om dat kind daar aan over te laten...ach ja, de overheid, wil het liefst overal snel vanaf..
Goes (25-1-2020 om 18:05)
Ach. Je hebt slimme kinderen en domme kinderen.
Moeder (25-1-2020 om 17:14)
Heb nog nooit bier en drugs op, geen van beiden heb ik behoefte aan.. En ja, ben wel jong geweest... Genieten kan ook z├│nder troep, Kees!
Alswin (25-1-2020 om 11:57)
Kees, ik denk dat jij geen kinderen in die leeftijd hebt en al enige tijd niet buitenkomt. Dat soort jeugd drinkt geen bier.......die zuipen vodka en andere sterke drank, deze jatten ze zelf of kopen ze voor bijna nop van de drank en drugs koerier. Dit probleem ligt niet bij de wetgeving. Diegene die het verkocht heeft zwaar straffen, die is alleen maar geïnteresseerd in geld niet in een leven.
Kees (25-1-2020 om 10:06)
Tja als je geen bier meer krijgt gaan ze dit doen. Zoveel mogelijk verbieden voor de jeugd. De drugs cijfers liegen er niet om zins het opschroeven van de alcohol leeftijd.