Weerbericht:
Bewolkt, op de meeste plaatsen droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Onderzoek overlijden persoon Middelburg

Toegevoegd: 25-01-2020, 14.05 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie doet onderzoek naar een overlijden van een persoon op een terrein aan de Voltaweg in Middelburg.


Bij de hulpdiensten kwam rond 12.40 uur een melding binnen van een reanimatie. Hierop werden twee ambulanceteams, enkele politie-eenheden en de Rotterdamse traumahelikopter opgeroepen. De komst van de helikopter werd geannuleerd nadat deze de provinciegrens over was gevlogen.

Het slachtoffer overleed ter plaatse. De afdeling Forensische Opsporing van de politie doet samen met de tactische recherche en een GGD-arts onderzoek naar hoe de persoon precies is overleden. Dat wil overigens niet zeggen dat er wordt gedacht aan een ongeval of een misdrijf, een natuurlijk overlijden is volgens een politiewoordvoerder ook nog niet uitgesloten.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren