Weerbericht:
Perioden met zon, geringe kans op een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Eenzijdig auto-ongeluk Nieuweweg Eede

Toegevoegd: 25-01-2020, 23.50 uur
Door: Roland de Jong

EEDE - In de polder tussen Eede en het Belgische Middelburg is zaterdagavond een Belgische personenauto van de weg geraakt en tegen een boom gereden.


Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 21.45 uur bij de kruising van de Nieuweweg met de Krakeelweg, hemelsbreed op nog geen 200 meter van de landsgrens met België. Ten tijde van het ongeval was het erg mistig maar of dat ook de toedracht van het ongeluk is, is niet bekend.

Na de melding werden zowel de politie, de ambulancedienst als de brandweer opgeroepen. Ter plekke bleek de situatie mee te vallen; de brandweer hoefde niet te knippen. Of de bestuurder van de auto mee moest naar het ziekenhuis is niet bekend. Bergingsbedrijf VaRaMo uit Breskens heeft de auto afgevoerd.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren