Fietser gewond bij aanrijding in Middelburg

Toegevoegd: 27-01-2020, 12.41 uur

Foto 2 van 5

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jolande Otten (29-1-2020 om 23:45)
Ik heb nu in de korte tijd dat ik hier woon al meerdere keren eerste hulp verleend aan mensen die op dit kruispunt botsen.( ik woon vlakbij dit kruispunt) Het is een absurd gevaarlijk punt . Er wordt veel te hard gereden. Verkeer stopt vaak niet maar ook fietsers racen veel te hard over deze vijfsprong. 30 rijden doet vrijwel niemand.
Moeder (27-1-2020 om 18:07)
Eng punt daar, kom er ook regelmatig.. was het een elektrische fiets? Ik moet er binnenkort ook aan, maar vind het best eng. Voor mijn idee zijn automobilisten nog niet gewent aan de snelheden van wat gewone fietsen lijken. Had zelf paar maanden geleden ook bijna een aanrijding, ze zijn zó bij je en als dan je uitzicht slecht is....