Weerbericht:
Bewolkt, nevelig en af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Fietser gewond bij aanrijding in Middelburg

Toegevoegd: 27-01-2020, 12.41 uur
De gewonde is per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis.
De gewonde is per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis.
© Foto: Tim Koster
Door: Tim Koster

MIDDELBURG - Een fietser is maandag aan het einde van de ochtend gewond geraakt bij een aanrijding met een auto op een kruising in Middelburg.


Het ongeluk gebeurde rond  11.55 uur op de kruising Vlissingsestraat - Koestraat. Het verkeer dat over de Koestraat rijdt hoort op de kruising te stoppen voor een stopbord. Een ambulanceteam alsmede een eenheid van de politie werden na de aanrijding met spoed ter plekke gestuurd.

De bestuurder van de auto heeft bij de politie een verklaring afgelegd. Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jolande Otten (29-1-2020 om 23:45)
Ik heb nu in de korte tijd dat ik hier woon al meerdere keren eerste hulp verleend aan mensen die op dit kruispunt botsen.( ik woon vlakbij dit kruispunt) Het is een absurd gevaarlijk punt . Er wordt veel te hard gereden. Verkeer stopt vaak niet maar ook fietsers racen veel te hard over deze vijfsprong. 30 rijden doet vrijwel niemand.
Moeder (27-1-2020 om 18:07)
Eng punt daar, kom er ook regelmatig.. was het een elektrische fiets? Ik moet er binnenkort ook aan, maar vind het best eng. Voor mijn idee zijn automobilisten nog niet gewent aan de snelheden van wat gewone fietsen lijken. Had zelf paar maanden geleden ook bijna een aanrijding, ze zijn zó bij je en als dan je uitzicht slecht is....