Weerbericht:
Bewolkt, nevelig en af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt getuigen van poging tot beroving

Toegevoegd: 27-01-2020, 17.44 uur
Politie zoekt getuigen van poging tot beroving
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

TERNEUZEN - De politie is op zoek naar getuigen van een poging tot beroving die zondagavond plaatsvond in Terneuzen.


De poging tot beroving gebeurde rond 20.00 uur bij het busstation aan de Buitenhaven. De aangever had een jas te koop gezet en op het busstation afgesproken met een persoon die geïnteresseerd was in de jas. Een bekende van de aangever is met hem meegegaan. Op de buitenhaven kwam de ‘’koper’’ vermoedelijk vanuit een geparkeerde auto aanlopen en toonde een (nep)vuurwapen. De verdachte rende daarna met de jas weg en vluchtte een auto in.

Een getuige die de dader wilde tegenhouden werd meegesleurd door het openstaande portier van de vluchtauto. Hij viel met de jas en het vuurwapen op de grond. Het vuurwapen is door de politie in beslag genomen. De politie verzoekt getuigen van deze poging tot beroving zich te melden via 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750